aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_6449 aDSC_6449

WSA Prague Open 2013 - Lucie Fialová postoupila do finále

Z prvního semifinále, které bylo záležitostí dvou egyptských hráček, vyšla lépe a bez boje nejvýše nasazená [1] Nouran Ahmen Gohar. Po divácky atraktivním prvním setu došlo k zajímavé situaci v setu druhém, za stavu 6/0, kdy Farah Abdel Meguid bez zjevného zranění vzdala celý zápas. K lítosti všech přítomných diváků situaci okomentovala tím, že je unavená a fyzicky by tempo zápasu nezvládla.

V druhém semifinále večera nastoupila, za mohutné podpory svých příznivců, na kurt domácí Lucie Fialová proti Francouzce [8] Cyrielle Peltier. První set se Lucka, jako již tradičně na tomto turnaji, rozehrávala k výbornému výkonu do zbytku zápasu. A za 36 minut bylo rozhodnuto, budeme mít zástupce ve finále.

Vyvrcholení turnaje, tedy finálový zápas mezi dvěma nejvýše nasazenými hráčkami Prague Open 2013 Egypťankou [1] Nouran Ahmen Gohar a domácí [2] Lucií Fialovou odstartuje v neděli dopoledne v 11:00. Přijďte včas, počet míst na tribuně je omezený. Spatříte výborný squash a ještě navíc se můžete fanděním podílet na vytvoření atmosféry, která českou hráčku požene k lepšímu výsledku.

Lucie Fialová po zápase v semifinále:

"Tady na turnaji jsem si oblíbila, že první set vždycky prohrávám a pak musím dotahovat. Asi, aby to bylo zajímavější pro diváky :-). Jsem příjemně překvapená, že zápas v semifinále dopadl 3:0 v můj prospěch. První dva sety byly vždy bod po bodu, v tom posledním jsem asi byla asi trochu zaskočená, že skóre bylo najednou 10:2 pro mne. Jsem si říkala, že mi možná Francouzka ten set už odevzdá ... a v ten moment jsem začala hrát úplně jinak, než jsem získala ty dosavadní body. Beru to pozitivně, kdyby se mi to stalo příště, tak se podobné chyby vyvaruji … prostě, už se mi to nestane :-).

Se svou finálovou soupeřkou z Egypta jsem hrála na začátku října v Americe a tehdy jsem podala svůj životní výkon, hrály jsme přes hodinu se skóre 1:3. Postupem do finále jsem si splnila svůj cíl pro tento turnaj, takže finále už se pokusím soustředit pouze na svůj co nejlepší výkon. Uvidíme, třeba soupeřku překvapím :-)."

[1] Nouran Ahmen Gohar (38) vs Farah Abdel Meguid (101) - 3:0 (11/9, 6/0 w.o)
[2] Lucie Fialová (49) - [8] Cyrielle Peltier (75) - 3:0 (13/11, 11/8, 11/7)

Swiss Replica Watches https://www.topwatchshop.co

 


Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net