aDSC_6658 aDSC_6658
aDSC_1679 aDSC_1679

Nicol David ve spojení s PSA spouští kampaň It's Mine

04.06.2019 10:04

Přední squashové ambasadorky chtějí inspirovat nové generace squashistek. PSA pojí síly s osminásobnou mistryní světa Nicol David a spouští novou kampaň nazvanou It"s Mine, která má za cíl zvýšit povědomí o sounáležitosti a rozdílných kvalitách a hodnotách každého hráče, které okruh obohacují.

David, malajská squashová ikona a jedna z největších squashistek všech dob, je motorem této kampaně. Ta vznikla s cílem zanechat po sobě odkaz po ukončení aktivní kariéry, které přišlo po letošním Allam British Open.

Cílem kampaně je zvýšit povědomí o ženském okruhu, zvýšit počet hráček na okruhu PSA a vytvořit tím pevnější a udržitelný ženský okruh.

Na začátku se bude kampaň soustředit na sedm hlavních ambasadorek – Raneem El Welily (světová jednička z Egypta), Nour El Sherbini (trojnásobná mistryně světa z Egypta), Nour El Tayeb (Egypt), Camille Serme (Francie), Sarah-Jane Perry (Anglie), Amanda Sobhy (USA) a Tesni Evans (britská mistryně z Walesu). Každá z těchto ambasadorek zvolila hodnotu, která je jejich a která je definuje, ale se kterou se také mohou ztotožnit ostatní hráčky na PSA.

Tyto hodnoty budou odhaleny v multimediální kampani spočívající ve videích, grafice a otevřených rozhovorech, a ostatní PSA hráčky budou vyzvány ke sdílení svých vlastních hodnot.

Kromě toho budou ambasadorky cestovat na PSA World Tour a PSA Chalenger Tour turnaje aby se setkaly a inspirovaly nadějné hráčky.

Squashoví fanoušci se do kampaně mohou zapojit skrz soutěže a sdílení hodnot, které je definují, přes sociální sítě s hashtagem #ItsMine.

Kampaň se bude objevovat na digitálních kanálech PSA až do mistrovství světa, které se bude hrát v říjnu v Egyptě před Velkou pyramidou v Gíze.

zdroj: squashmad.com

„Od chvíle, kdy jsem se rozhodla ukončit kariéru, jsem věděla, že chci tomuto sportu, který mi toho tolik dal, dát něco zpátky.“, řekla David. „Vím, že naši hráči mají moc inspirovat ostatní skrz zkušenosti, které s ostatními mohou sdílet. Věřím, že jsme definovaní tituly, ale hlavně si nás lidé pamatují pro naše hodnoty a to, jakým jdeme příkladem. Tato kampaň má za cíl pozvednout hodnoty našich hráčů a dát jim podnět k tomu, aby šli ostatním příkladem. Náš sport toho má tolik co nabídnout a těchto sedm rozdílných a silných žen představí hodnoty, které ztělesňují naši kampaň. Doufám, že vás to bude také inspirovat a že se k nám na této cestě přidáte!“

překlad: Anna Serme
zdroj: squashmad.com



Zobrazit komentáře »
« Skrýt komentáře

Komentáře k článku

Přidat komentář
Jméno:
Opiště prosím kód captcha
pozn.: šedá - neregistrovaný uživatel, zelená - registrovaný uživatel, červená - administrátor


Další články v této sekci

Dále čtěte na SquashPage.net